Zupa dnia – 12 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 25 zł
Kompot – 3 zł
Czas podania – 10 min
poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00
Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.
OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com
W abonamencie taniej i wygodniej
Karnet na DANIE DNIA (zupa + danie główne)
30 zestawów dnia 33 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych
Karnet na DANIE GŁÓWNE
30 dań głównych – 24 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych
Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.
Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.
DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM
Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!
Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura
Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł
Sztućce komplet 1 zł
Piątek / 15 listopada
Krem z kiszonej kapusty z kwaśną śmietaną
Dorsz w sosie musztardowym z ziemniakami z koperkiem i fasolką szparagową
Kotlety z kalafiora i kaszy jaglanej z purée z marchewki oraz surówką z kapusty
Poniedziałek / 18 listopada
Ogórkowa z koperkiem
Pieczeń wieprzowa w sosie własnym z purée chrzanowym i sałatką z ogórków kiszonych
Knedle z owocami i sosem waniliowym
Wtorek / 19 listopada
Jarzynowa z brukselką
Gołąbki tradycyjne w sosie pomidorowym z ziemniakami purée
Pierogi z twarogiem i ziemniakami z okrasą z cebuli
Środa / 20 listopada
Ziemniaczana krem z okrasą z boczku
Devolay z serem, ziemniakami z koperkiem i surówką z kapusty
Gulasz z ciecierzycy z warzywami, ryżem i surówką z kapusty
Czwartek / 21 listopada
Kapuśniak z prażuchą
Schabowy sauté w sosie pieczarkowym z kluskami śląskimi i kalafiorem z masełkiem
Makaron penne z pieczonym burakiem i serem feta, surówka
Piątek / 22 listopada
Barszcz czerwony z tortellini z mięsem
Filet z miruny z pesto z suszonych pomidorów, ziemniakami i szpinakiem
Chrupiący kalafior w tempurze z kaszą kuskus i szpinakiem