DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS

Wyjątkowe warsztaty poświęcone kuchni wegetariańskiej i wegańskiej prowadzone w naszym hotelu przez cenioną ekspertkę i ambasadorkę kuchni roślinnej – Katarzynę Gubałę wzbogaciły Dania Dnia o zupełnie nowe pozycje!

Szukaj dań z oznaczeniem 🥬 pełnych roślinnych inspiracji i kulinarnych niespodzianek!

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

Zupa dnia – 12
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 27 zł
Kompot – 3 zł
Zestaw – 39 zł
(dowolne danie główne + zupa)

Czas podania – 10 min

poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00

Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.

Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

W abonamencie taniej i wygodniej

Karnet na DANIE DNIA (zupa + danie główne)
30 zestawów dnia – 1080 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Zupa – 11 zł
Danie główne – 25 zł

Karnet na DANIE GŁÓWNE
30 dań głównych – 780 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Danie główne – 26 zł

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM

Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!

Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura

Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji

Piątek / 11 kwietnia
Fasolowa z majerankiem
Klopsy z morszczuka w sosie pomidorowym z pieczonymi ziemniakami i warzywami
🥬 Gnocchi buraczane z pesto i prażonymi migdałami, brokuł

Poniedziałek / 14 kwietnia
Wiosenna zupa jarzynowa z zielonym groszkiem
Bitki ze schabu w sosie cebulowym z gotowanymi ziemniakami i sałatką z ogórków
🥬 Placki ziemniaczane z gzikiem i sałatką ze świeżych ogórków

Wtorek / 15 kwietnia
Zupa minestrone
Grillowane steki z kurczaka z sosem BBQ, pieczonymi ziemniakami i warzywami po meksykańsku
🥬 Łazanki z boczniakiem i cukinią, sałatka z pomidorków koktajlowych

Środa / 16 kwietnia
Zupa ogórkowa
Pulpety wieprzowe w sosie koperkowym z purée ziemniaczanym i wiosenną surówką
🥬 Medaliony z kalafiora z serem w sosie z orzeszków ziemnych, kaszą bulgur z warzywami i wiosenną surówką

Czwartek / 17 kwietnia
Zupa tajska z mlekiem kokosowym
Żeberka wieprzowe glazurowane z ryżem smażonym i sałatką orientalną
🥬 Makaron z pesto z rzodkiewki, smażonymi rzodkiewkami i serem feta

Piątek / 18 kwietnia
Krem chrzanowy z jajkiem
Ryba w cieście z frytkami i surówką z kapusty
🥬 Stek z pieczonego selera z sosem śmietanowym z zielonym pieprzem i sałatką z rukoli