OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com
DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS
Zupa dnia – 12 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 27 zł
Kompot – 3 zł
Zestaw – 39 zł
(dowolne danie główne + zupa)
Czas podania – 10 min
poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00
Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.
W abonamencie taniej i wygodniej
Karnet na DANIE DNIA (zupa + danie główne)
30 zestawów dnia – 1080 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Zupa – 11 zł
Danie główne – 25 zł
Karnet na DANIE GŁÓWNE
30 dań głównych – 780 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Danie główne – 26 zł
Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.
Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.
DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM
Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!
Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura
Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Piątek / 21 marca
Krem z zielonego groszku
Morszczuk w panierce z frytkami i surówką z białej kapusty
🥬Gnocchi z zielonym pesto i parmezanem, sałatka z rukoli ze słonecznikiem
Poniedziałek / 24 marca
Krem chrzanowy z prażonym boczkiem
Kotlet schabowy z ziemniakami i kapustką zasmażaną
🥬 Brokuł panierowany z dipem czosnkowym, ziemniakami i świeżą sałatką
Wtorek / 25 marca
Jarzynowa z młodym szpinakiem i jajkiem
Kurczak Cacciatore z warzywami, ryżem i surówką
🥬 Risotto z pieczonymi warzywami, serem feta i surówką
Środa / 26 marca
Grochowa z majerankiem
Pieczeń z karkówki w sosie rozmarynowym z puree ziemniaczanym i sałatką szwedzką
🥬 Kluski leniwe z cynamonową kruszonką i marchewką na słodko
Czwartek / 27 marca
Cebulowa z grzanką
Gulasz z indyka z kluskami ziemniaczanymi i surówką z czerwonej kapusty
🥬 Tagliatelle z pieczarkami w sosie serowym i surówką
Piątek / 28 marca
Pieczarkowa z makaronem
Pierogi ruskie z okrasą z cebuli i kwaśną śmietaną
🥬 Seleryba z frytkami i surówką z kapusty kiszonej