OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com
DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS
W abonamencie taniej i wygodniej
Karnet na DANIE DNIA (zupa + danie główne)
30 zestawów dnia 33 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych
Karnet na DANIE GŁÓWNE
30 dań głównych – 24 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych
Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.
Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.
DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM
Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!
Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura
Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł
Sztućce komplet 1 zł
Zupa dnia – 12 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 25 zł
Kompot – 3 zł
Czas podania – 10 min
poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00
Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.
Piątek / 17 stycznia
Minestrone
Łupacz w cieście z frytkami i surówką z kiszonej kapusty
🥬 Spaghetti z pomidorami, oliwkami, pesto bazyliowym i surówką
Poniedziałek / 20 stycznia
Jarzynowa zabielana
Tradycyjny schabowy z purée ziemniaczanym i mizerią z ogórków
🥬 Penne z pomidorowym pesto, tofu i świeżą bazylią
Wtorek / 21 stycznia
Grochówka z wędzonym boczkiem
Udko z kurczaka z ryżem po marokańsku i pieczonymi warzywami
🥬 Pierogi leniwe z kruszonką cynamonową i surówką z marchewki na słodko
Środa / 22 stycznia
Krupnik z pietruszką
Zrazy duszone w sosie grzybowym z kaszą mazurską i zasmażanymi buraczkami z chrzanem
🥬 Krokiety ze szpinakiem i ricottą z sosem czosnkowym i surówką z pora
Czwartek / 23 stycznia
Pomidorowa z makaronem
Kotlet pożarski z purée ziemniaczanym i marchewką z groszkiem
🥬 Klopsy z ciecierzycy w sosie pomidorowym z bazylią, kaszą bulgur i sałatką z rukoli
Piątek / 24 stycznia
Kapuśniak z kiszonej kapusty
Dorsz w sosie musztardowym z ziemniakami z koperkiem i fasolką szparagową
🥬 Kotleciki z kalafiora i kaszy jaglanej z purée z dyni i Colesławem